Om oss

Holiday Oasis

Nye  og flotte luksusleiligheter ved sjøen..


Holiday Oasis er en utleievirksomhet for moderne leiligheter med alle fasiliteter i den helt nye urbanisasjonen "Oasis Beach VII". Den er lokalisert i Punta Prima, 5 kilometer sør for Torrevieja. Dette ligger bare ca 40 minutter fra Alicante flyplass og ca 20 minutter fra Murcia Luftplass. Det er meget gode taxi/bussforbindelser til området, eller man kan leie bil på flyplassen.


Holiday Oasis kan tilby to leiligheter som ligger veg i vegg for kort eller langtidsleie. Begge er topp-leiligheter i to-etasjers bygg med store tak-terrasser der panorama mot Middelhavet og Torrevieja by kan nytes. Terrassene har solskjerming og kan nytes selv midt på sommeren. En sval og behagelig bris fra Middelhavet bidrar også til en behagelig temperatur.


Hele området er fantastisk, spesielt for golf-interesserte. Det ligger flere store og kjente golf-resorts i nærmiljøet. Sjøen er gjennom hele sommeren velegnet for snorkling over korallrev og bergnabber. Det er forøvrig et vell av muligheter for ulike former for trim og mosjon, og svært mange trives på sykkelsetet der det er et rikt utvalg for både flotte langturer og kortere avstikkere.


Leilighetene er utstyrt med det man trenger for å kunne nyte et liv med egen kokkellering. Alle soverom og oppholdsrom er utstyrt med egne air-condition-anlegg som bidrar til avslapning for varme kropper om sommeren. Om vinteren er det godt å sette føttene på kabeloppvarmede gulv på alle bad. Alle rom er malt i lyse farger og har et moderne interiør. Leilighetene disponerer også garasjeplasser i underetasjen. I fellesområdet utenfor kan man svale seg i to svømmebasseng med eget barnebasseng og jacuzzi.

Copyright © All Rights Reserved